8 Responses

 1. Hele fijne plek in Haarlem. Trekt altijd mijn aandacht als ik langs loop.
  En nu zo blij met onze nieuwste aanwinst ‘Wish full’ van Hilde Trip.

 2. We zijn erg blij met onze twee nieuwe schilderijen van Hans Verfelt. De ontvangst en persoonlijke aandacht van Peter was bijzonder prettig. We raden een ieder die houdt van mooie schilderkunst om regelmatig langs te gaan bij Galerie Annee in Haarlem.

 3. Wat ben ik blij met mijn aankoop bij Galerie Année!
  ‘Aangespoeld’, object zilver en waalsteentjes hartvormig van kunstenares Anna Müller.
  Het heeft een mooie plek in ons huis gekregen. Elke keer als ik langs loop geniet ik er van!
  Tjitske

 4. Wij lopen regelmatig langs, of binnen bij Galerie Annee. Na een paar jaar een 2# schilderij van Hans Versfelt gekocht. Opnieuw erg vriendelijk en ‘open’ ontvangen, ditmaal door Peter. Altijd oppassen om niet te hebberig door de leuke galerie te lopen.

 5. Na een fraaie kubus van Anne Rose Regenboog nu ook een klein maar zeer fijn schilderwerkje van Van der Vegt aangekocht bij Peter Binckhorst van Galerie Année. Zij hebben wel meer werk wat wij zouden willen hebben, echter de fondsen ontbreken nog even. 😉

 6. Wat een feest om op de Affordable Art Fair het werk van Anne Rose Regenboog te ontdekken bij Année. Heel prettig geholpen en gesproken met Peter. De prachtige kubus hangt geweldig in ons nieuwe huis en we zijn er heel blij mee. De hele beurs was een leuke verrassing.

 7. In januari 2018 Galerie Annee leren kennen op een Amsterdamse beurs en nu – half juni 2018 – naar Haarlem getogen om een bezoek te brengen.
  En dat was in meerdere opzichten zeer geslaagd.
  Op de eerste plaats geven Annelies Annee en Peter Binkhorst je het idee dat je belangrijk voor ze bent, ten tweede geven ze blijk dat ze veel kennis van moderne hedendaagse kunst hebben en ten derde dat ze zeer kritisch kijken met welke kunstenaars ze in zee willen gaan.
  En als we dan ook nog een keramieke kop van een Rothchild giraffe zien, zijn we verkocht en gaan we blij naar huis.
  Kortom, deze galerie is de moeite van een herhaald bezoek zeker waard en sta je eenmaal op hun mailinglist, dan word je op de hoogte gehouden van nieuwe exposities en krijg je een eerste indruk van nieuw werk.
  Een echte aanrader !

 8. Een prachtig schilderij van Alice Cescatti gekocht bij deze galerie. Ik ben erg blij met de persoonlijke aandacht die ik hierbij heb gehad van Annelies. Ze neemt alle tijd voor je bij de keuze voor een schilderij. Heel fijn voor mij, omdat dit de eerste keer is dat ik een kunstwerk heb gekocht. Ook fijn was dat het mogelijk is om het kunstwerk eerst op zicht thuis te hangen zonder verplichtingen. De galerie raad ik daarom van harte aan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *