UITGELICHT

Harry Agema

tot en met 21 juni 2021

Ook na deze expositie is het werk te zien in onze galerie

Harry Agema (1946) maakt al meer dan 38 jaar keramiek.
Harry maakt zijn werk in porselein. Hij experimenteert, speelt, kleurt, componeert, verkent de grenzen en mogelijkheden van zijn materiaal. Altijd op zoek naar een nieuwe verbeelding, een sterke uitstraling. Verstilt en zacht in de serie Genesis en extravert in de serie Verzameld Geluk. Van organisch naar chaos, Harry houdt van porselein en waar het hem brengt.

1976 – 1982 Lerarenopleiding, beeldend, VL – VU, Amsterdam – Diemen

Zelfstandig kunstenaar vanaf 1982 gespecialiseerd in keramiek maar is ook graficus, schilder en beeldhouwer.

Zijn werken zijn geëxposeerd in galeries, op beurzen, aangekocht door musea, ministeries, provincies, galeries, bedrijven, SBK’s en vele particulieren in binnen en buitenland.

2021 Galerie Année

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Galerie Année start vanaf 17/2/21 met ‘UITGELICHT‘ een serie intieme raamexposities waarin elke twee weken een kunstenaar wordt ‘UITGELICHT’.
 
Aansluitend laten wij in de galerie nieuw werk te zien van: Sasja Wagenaar – stillevens in acrylverf; Ursula van de Bunte – fotografie; Anneke Bruin – porseleinen bloemen voor aan de wand en wandvaasjes; Ton Mertens – schilderijen;  Anne Rose Regenboog – kubusobjecten; Titus Brein – fotografie; Martine de Ruiter –  grote bloem ‘paletstukken’ schilderijen; Hilde Trip – nature art; Peter de Graaff – groot formaat olieverfschilderijen; Dina Belga – verfijnde bloemenschilderijen en kippen portretten; Harry de Leeuw – bronzen beelden en wandobjecten; Marjan Jaspers – encaustiek paneeltjes over IJsland en bijzondere wezens voor aan de wand en werk van Alice Cescatti – geschilderde land en zeeschappen op paneel met bladzilver.
 
Bel, app of mail ons voor een afspraak, (thuis)bezichtiging, bezoek of  andere informatie. Wij zijn u graag van dienst!
 
× Product has been added to your cart