AMA 

Kinderen kunnen helemaal in beslag worden genomen door een steentje dat ze ergens hebben gevonden. Bij het volwassen worden lijken we die  verwondering te verliezen; we zien de natuur als iets vanzelfsprekends.

AMA is zich altijd blijven verwonderen. Zwervend door velden, bossen en uiterwaarden worden de juiste ingrediënten gevonden om deze verwondering opnieuw vorm te geven. Door het aanbrengen van een nieuw evenwicht in ritme en herhaling, verwordt zij wederom tot een ontegenzeggelijke beleving. Lees meer…….

AMA, gvv  ''Schommelboom''

Available work

Presented earlier

Exhibitions

Alice Cescatti, gvv  'Mourning'  100x100 cm. bladzilver op paneel

2 – 5 november 2017 Affordable Art Fair Amsterdam

 2 – 5 november 2017 De Kromhouthal, 1021 KP Amsterdam AAF Stand nummer C12. Wij zien u graag daar! Werk te zien van: Anne Rose Regenboog – kubusobjecten Peter de
Read More
Rob Jacobs, Elfsteden maar dan met de auto , olieverf / doek 30  x 40 cm.

EXPOSITIE Lon Buttstedt, Suus Kooijman, AMA en Rob Jacobs

 van 30 september tot en met 11 november 2017
Read More

Het specifieke karakter van gevonden voorwerpen uit de natuur kan niet niet gezien worden. Stengels, takken, bloeiwijzen, zaaddozen of wortelpruiken maar ook egelstekels en cicadenvleugels vragen allemaal weer om een andere presentatie.’Kijk maar eens naar een populierentakje: dat is zó koddig maar het is geen kunst. Wanneer je zo’n takje 47 keer herhaalt, in een specifiek ritme brengt, op een bepaalde manier buigt of neerlegt, dan maak je het op een andere manier zichtbaar. Met het resultaat kun je mensen opnieuw laten kijken. De fascinatie voor natuurlijke materialen ontwikkelde AMA van jongs af aan maar de finesse in het kijken leerde AMA tijdens vele omzwervingen in binnen- en buitenland.