AMA

Kinderen kunnen helemaal in beslag worden genomen door een steentje dat ze ergens hebben gevonden. Bij het volwassen worden lijken we die  verwondering te verliezen; we zien de natuur als iets vanzelfsprekends.

AMA is zich altijd blijven verwonderen. Zwervend door velden, bossen en uiterwaarden worden de juiste ingrediënten gevonden om deze verwondering opnieuw vorm te geven. Door het aanbrengen van een nieuw evenwicht in ritme en herhaling, verwordt zij wederom tot een ontegenzeggelijke beleving.

Het specifieke karakter van gevonden voorwerpen uit de natuur kan niet niet gezien worden. Stengels, takken, bloeiwijzen, zaaddozen of wortelpruiken maar ook egelstekels en cicadenvleugels vragen allemaal weer om een andere presentatie.’Kijk maar eens naar een populierentakje: dat is zó koddig maar het is geen kunst. Wanneer je zo’n takje 47 keer herhaalt, in een specifiek ritme brengt, op een bepaalde manier buigt of neerlegt, dan maak je het op een andere manier zichtbaar. Met het resultaat kun je mensen opnieuw laten kijken. De fascinatie voor natuurlijke materialen ontwikkelde AMA van jongs af aan maar de finesse in het kijken leerde AMA tijdens vele omzwervingen in binnen- en buitenland.

Show
AMA
WELKOM

bij Galerie Année.

Dé galerie voor liefhebbers en verzamelaars van hedendaagse moderne kunst.

Wij presenteren werk van binnen- en buitenlandse professionele kunstenaars in verschillende disciplines.

Wij zien u graag in de galerie!

OPEN

donderdag – zaterdag: 11.00 – 17.30
1e zondag van de maand:13.00 – 17.00
en natuurlijk op afspraak.

CONTACT

Galerie Année
Gedempte Oude Gracht 33
2011 GL Haarlem NL

✉️ mail@galerieannee.nl

☏  +31 (0)23 5325231

MORE……

NIEUWSBRIEF
Copyright All Rights Reserved © 2020

Galerie Année Haarlem